Salong SheSoul

Vi arbetar enbart med Akzéntz geléserier som är ett av de mest välkända märkena på marknaden och är TOP NOTCH. I Akzéntz breda sortiment finner Du både Options och LUXIO Soak off UV/LED-Gel, Classic UV-Gel samt PROformance UV/LED-Gel, de två sist nämnda är så kallade Buff Off geléer som erbjuder en mycket stark nagel men som ej är upplösningsbar, allt för att passa alla kunders önskemål och behov. 

Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med fortlöpande utbildning och säkerhetsföreskrifter. Vi har en miljöinriktad profil vilket gör att vi mer och mer kommer att gå över på LED baserad gelé som härdar i en lampa där lysröret ej "tar slut" och behöver bytas ut. Vår salong har ett utsug för att reducera lösa partiklar i luften samt salongen är godkänd av Miljö & Hälsa.

Vill du vaxa delar av din kropp så erbjuder vi både peel-off vax och strips. Boka gärna nageltid och vaxning samtidigt så kan du exempelvis vaxa benen och armhålan under tiden du sitter på upplösning av naglarna. Effektiv väntan och du slår två flugor på samma smäll! VÄLKOMMEN!

Du är välkommen att boka tid hos oss via Boka.Timma.se. Bokning ska ske minst 48 timmar innan behandlingstillfället. 

Boka Behandling Direkt

SheSoul Nagelskola

SheSoul Nagelterapeutskola har utbildningar både för Dig som redan är utbildad nagelterapeut eller för Dig som är nybörjare. Vi startar kontinuerligt nya kurser. Möjlighet till individanpassat schema finns.

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik.
Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzentz professionella nagelprodukter över hela världen.

Läs mer om utbildningen på Nagelskolans egna sida.

Intresseanmälan till nästa utbildning 

Här kan du skicka din intresseanmälan till oss. Fyll bara i uppgifterna nedan så hör vi av oss till er.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.