SheSoul & Kaktusblomman

Nagelsalong - Nagelskola - Butik - Massage - Friskvård - Spa pedikyr

SheSoul Nagelskola

Vår nagelterapeutskola har utbildningar både för Dig som redan är utbildad nagelterapeut eller för Dig som är nybörjare. Vi startar kontinuerligt nya kurser. Möjlighet till individanpassat schema finns med kursdagar lagda på helger och eller vardagar.

Nagelterapeututbildning för nybörjare

Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära Dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik nagelterapeut. Utbildningen bedrivs på halvdistans vilket kräver god disciplin och arbetsmoral. Tiden mellan kurstillfällena på skolan ägnas åt praktik, vilket är avgörande för att Du ska komma upp till den klass som krävs för att klara examen.


Nästa utbildning börjar 5 oktober!


Under utbildningen kommer vi att arbeta med följande områden:

 • Historik
 • Allmän anatomi och fysiologi
 • Nagelns anatomi och fysiologi
 • Mikrobiologi
 • Naglarnas åkommor och sjukdomar
 • Hygien
 • Ergonomi
 • Etik för nagelterapeuter
 • Produktkunskap
 • Manikyr
 • Behandlingar med gelé
 • Problemlösning
 • Den perfekta nageln
 • Ekonomi, företagande och försäljning


Information

EXAMEN

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik.

Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzéntz professionella nagelprodukter över hela världen.

Vid ej godkänt slutprov ges eleven tillfälle att göra om provet.


ANTAGNINGSKRAV
Inga förkunskaper krävs för grundutbildningen.


SKOLAN
Utbildning sker i både. Lokalerna är godkända av miljö och hälsoskydd och har kontrollerad mekanisk ventilation. Vi tillhandahåller handskar, munskydd och förkläden för elevens säkerhet. Utbildning sker i små grupper så att varje elev får den hjälp och det stöd den behöver. Nybörjarutbildningen bedrivs i grupper om högst 4 personer. 

KURSAVGIFT & ANMÄLAN
Grundutbildningen kostar 12 000:- exkl. moms. Utöver utbildningsavgiften tillkommer ett startkit för 5 000:- ex moms. Startkitet innehåller det du behöver för att komma igång och börja praktisera. Total innebär det en kostnad på 17 000:- exkl. moms (21.250:- inkl. moms). Behöver du hjälp med finansieringen så har vi ett samarbete med Medical Finance som hjälper dig. Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. Anmälan är bindande och återbetalas ej oavsett orsak. Vid tillstyrkt sjukdom erbjuds plats vid nästa kurstillfälle.


Behöver du hjälp med finansieringen?
Vi samarbetar med Medical Finance som hjälper dig med en avbetalningsplan.

(Alla priser exkl. moms)

Certifieringskurs Gel PLAY 11 september 2019 

NORRKÖPING 11 september 2019

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo och hon kommer dessutom bjuda på hur man gör Blomingdesigns och lite annat smått och gott. Då detta är en Gelplay certifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkit med ett värde över själva kursavgiften. Sista anmälningsdag 15/8. Kursavgift 1900kr ex moms


(Alla priser ex moms)Certifieringskurs Gel PLAY 16 november 2019

MOTALA 16 oktober 2019

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 


Då detta är en Gelplay certifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkit med ett värde över själva kursavgiften. Sista anmälningsdag 15/10. Kursavgift 1.900kr ex moms


(Alla priser ex moms)

Master the Art of STAMPING 17 november 2019

MOTALA 17 oktober 2019

Bli en mästare på Stamping med världsledande produkter från Clear Jelly Stamper. Produkterna är av mycket hög kvalitet och ger just det fantastiska resultat som alla drömmer om. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara nagelterapeut för att deltaga. Produkterna är kompatibla med Akzéntz geléer och andra märken. Kursen omfattar Stamping, Layered Stamping och Chrome Stamping.
Kursavgift 1.100kr ex moms. Ett nybörjarkitt ingår till ett värde av ca 650kr inkl moms och innehåller 1 dubbeldyna, 2 plattor, 1 skrapa och 3 lack.

Intresseanmälan till kursen är bindande och anmälningsavgiften ska betalas direkt vid anmälan. Det beror på att det kitt som ingår behöver bokas och beställas i förväg. Sista anmälningsdag 17 oktober.

(Alla priser ex moms)

 

Intresseanmälan 

Här kan du skicka din intresseanmälan till oss. Fyll bara i uppgifterna nedan så hör vi av oss till er.
Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.