SheSoul Nagelskola

Vår nagelterapeutskola har utbildningar både för Dig som redan är utbildad nagelterapeut eller för Dig som är nybörjare. Vi startar kontinuerligt nya kurser. Möjlighet till individanpassat schema finns med kursdagar lagda på helger och eller vardagar. Om du vill ha en specialdesignad utbildning för just ditt behöv finns möjlighet att boka en personlig dag one-on-one för 3.500kr exkl moms och du kan själv välja innehållet. Det kan vara allt ifrån förfinad materialapplicering, avancerad struktur och filning, certification class, onestroke, dekorationer, stamping, elfil och fotografering bland annat.  Kontakta oss så tittar vi mer på en lösning för just dig. 

Nästa grundutbildning startar 30 september 2020! PÅBÖRJAD!          

Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära Dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik nagelterapeut. Utbildningen bedrivs på halvdistans vilket kräver god disciplin och arbetsmoral. Tiden mellan kurstillfällena på skolan ägnas åt praktik, vilket är avgörande för att Du ska komma upp till den klass som krävs för att klara examen.

Nästa utbildning 30 september 2020!

Kursdagar i skolan: 

30 september + 1 oktober
15 oktober + 16 oktober

5 november + 6 november

26 november + 27 november

10 december + 11 december

Under utbildningen kommer vi att arbeta med följande områden:

 • Historik
 • Allmän anatomi och fysiologi
 • Nagelns anatomi och fysiologi
 • Mikrobiologi
 • Naglarnas åkommor och sjukdomar
 • Hygien
 • Ergonomi
 • Etik för nagelterapeuter
 • Produktkunskap
 • Manikyr
 • Behandlingar med gelé
 • Problemlösning
 • Den perfekta nageln
 • Ekonomi, företagande och försäljning

Information

EXAMEN

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik.

Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzéntz professionella nagelprodukter över hela världen.

Vid ej godkänt slutprov ges eleven tillfälle att göra om provet.

ANTAGNINGSKRAV

Inga förkunskaper krävs för grundutbildningen.

SKOLAN

Utbildning sker i vår salong. Lokalerna är godkända av miljö och hälsoskydd och har kontrollerad mekanisk ventilation. Vi tillhandahåller handskar, munskydd och förkläden för elevens säkerhet. Utbildning sker i små grupper så att varje elev får den hjälp och det stöd den behöver. Nybörjarutbildningen bedrivs i grupper om högst 4 personer. 

KURSAVGIFT & ANMÄLAN

Grundutbildningen kostar 15 000:- exkl. moms. Utöver utbildningsavgiften tillkommer ett startkitt för 5 000:- ex moms. Startkittet innehåller det du behöver för att komma igång och börja praktisera. Total innebär det en kostnad på 20 000:- exkl. moms (25.000:- inkl. moms). Behöver du hjälp med finansieringen så har vi ett samarbete med Medical Finance som hjälper dig.  Du kan betala med kort direkt vid kursstartens första dag eller Swish. Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart om inte annat är överenskommet. Anmälan är bindande och återbetalas ej oavsett orsak. Vid tillstyrkt sjukdom erbjuds plats vid nästa kurstillfälle.

Behöver du hjälp med finansieringen?

Vi samarbetar med Medical Finance som hjälper dig med en avbetalningsplan.

(Alla priser exkl. moms)

Certifieringskurs DIGITALT!

Digital kurs

Det finns möjlighet att gå flera av kurserna digitalt. Utbildningen hålls då via webben live. Planering krävs för att se till att materialkitt finns tillhanda hos dig i god tid innan kursdagen. Därför är det bra med planering och lång tid i förväg anmäla sitt intresse och önskemål om kurs. De flesta utbildningar är endagarskurser och ligger på ett pris om ca 1.900kr ex moms. Kontakta oss för mera information och för en dag som passar just dig att gå denna utbildning!. 


ANMÄL gärna ditt intresse redan nu!

(Alla priser ex moms)

Avancerad Struktur 2 oktober 2020 - Utgången

Kurs i konstruktion och form

Att skapa en perfekt nagel kräver tid och mycket träning. Under denna kurs jobbar vi för att skapa perfekt struktur och form. Vi börjar med en bra grund och jobbar oss vidare genom mallapplicering, uppbyggnad och filteknik.


Kursen kräver att du har minst ett års erfarenhet av att jobba med naglar. Utbildningen är en endagskurs i mycket högt tempo och kostar 1.900kr exkl moms. 


 Kursen är utgången! Titta in lite senare för att se nästa kurstillfälle!

ANMÄL ditt intresse redan nu längst ner på sidan!

Fotografering 3 oktober 2020 - Utgången

MOTALA - Lär dig ta proffsiga bilder på dina arbeten

Att få till en bild som återspeglar ditt arbete är trixigt. Ljus, avstånd och handens vinklar är avgörande för att få till den där fantastiska bilden och sedan stolt kunna lägga ut den på sociala media.


Denna kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo  och priset är 500kr ex moms


Kursen är utgången! Titta in lite senare för att se nästa kurstillfälle!

ANMÄL ditt intresse redan nu längst ner på sidan!

Certifieringskurs Gel PLAY 14 november 2020 - Utgången

MOTALA - 

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 

Då detta är en Gelplay certifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkit med ett värde över själva kursavgiften. Sista anmälningsdag 14 oktober. Kursavgift 1.900kr ex moms

ANMÄL gärna ditt intresse redan nu!

(Alla priser ex moms)

Certifieringskurs LUXIO 21 november 2020 - Utgången

MOTALA - 

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 

Då detta är en Luxiocertifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkit med ett värde över själva kursavgiften. Sista anmälningsdag 21 oktober. Kursavgift 1.900kr ex moms

ANMÄL gärna ditt intresse redan nu!

Master the Art of STAMPING 

MOTALA - (inga kurser planerade för tillfället)

Bli en mästare på Stamping med världsledande produkter från Clear Jelly Stamper. Produkterna är av mycket hög kvalitet och ger just det fantastiska resultat som alla drömmer om. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara nagelterapeut för att deltaga. Produkterna är kompatibla med Akzéntz geléer och andra märken. Kursen omfattar Stamping, Layered Stamping och Chrome Stamping.

Kursavgift 1.100kr ex moms. Ett nybörjarkitt ingår till ett värde av ca 650kr inkl moms och innehåller 1 dubbeldyna, 2 plattor, 1 skrapa och 3 lack.

Intresseanmälan till kursen är bindande och anmälningsavgiften ska betalas direkt vid anmälan. Det beror på att det kitt som ingår behöver bokas och beställas i förväg. Sista anmälningsdag xxx

(Alla priser ex moms). ANMÄL gärna ditt intresse redan nu!

Intresseanmälan 

Här kan du skicka din intresseanmälan till oss. Fyll bara i uppgifterna nedan så hör vi av oss till er.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.