SheSoul & Kaktusblomman

Nagelsalong - Nagelskola - Butik - Massage - Friskvård - Spa pedikyr

SheSoul Nagelskola

Vår nagelterapeutskola har utbildningar både för Dig som redan är utbildad nagelterapeut eller för Dig som är nybörjare. Vi startar kontinuerligt nya kurser. Möjlighet till individanpassat schema finns med kursdagar lagda på helger och eller vardagar.

Nagelterapeututbildning för nybörjare

Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära Dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik nagelterapeut. Utbildningen bedrivs på halvdistans vilket kräver god disciplin och arbetsmoral. Tiden mellan kurstillfällena på skolan ägnas åt praktik, vilket är avgörande för att Du ska komma upp till den klass som krävs för att klara examen.


Under utbildningen kommer vi att arbeta med följande områden:

 • Historik
 • Allmän anatomi och fysiologi
 • Nagelns anatomi och fysiologi
 • Mikrobiologi
 • Naglarnas åkommor och sjukdomar
 • Hygien
 • Ergonomi
 • Etik för nagelterapeuter
 • Produktkunskap
 • Manikyr
 • Behandlingar med gelé
 • Problemlösning
 • Den perfekta nageln
 • Ekonomi, företagande och försäljning


Information

EXAMEN

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik.

Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzéntz professionella nagelprodukter över hela världen.

Vid ej godkänt slutprov ges eleven tillfälle att göra om provet.


ANTAGNINGSKRAV
Inga förkunskaper krävs för grundutbildningen.


SKOLAN
Utbildning sker i både. Lokalerna är godkända av miljö och hälsoskydd och har kontrollerad mekanisk ventilation. Vi tillhandahåller handskar, munskydd och förkläden för elevens säkerhet. Utbildning sker i små grupper så att varje elev får den hjälp och det stöd den behöver. Nybörjarutbildningen bedrivs i grupper om högst 4 personer. 

KURSAVGIFT & ANMÄLAN
Grundutbildningen kostar 11 000:- exkl. moms. Utöver utbildningsavgiften tillkommer ett startkit för 5 000:- ex moms. Startkitet innehåller det du behöver för att komma igång och börja praktisera. Total innebär det en kostnad på 16 000:- exkl. moms (20 000:- inkl. moms). Behöver du hjälp med finansieringen så har vi ett samarbete med Medical Finance som hjälper dig. Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. Anmälan är bindande och återbetalas ej oavsett orsak. Vid tillstyrkt sjukdom erbjuds plats vid nästa kurstillfälle.


Behöver du hjälp med finansieringen?
Vi samarbetar med Medical Finance som hjälper dig med en avbetalningsplan.

(Alla priser exkl. moms)

Konverteringskurs

Vi erbjuder Dig, som redan utbildad nagelterapeut, en KOSTNADSFRI konverteringskurs vid köp av Options LED Try Me kit för 850:- (värde ca 1 135:-). Kitet innehåller allt du behöver för att prova vårt fantastiska Upplösningsbara system Options.

Det finns även möjlighet att köpa ett Buff off Proformance try me kit för endast 450:- (värde ca 900:-). Kursen är förlagd under 1 dag och kräver att du har alla de baskunskaper en nagelterapeut bör ha och att du kan uppvisa ett diplom/Certificat från annan nagelutbildning. Under kursen får du en demonstration av hela sortimentet och möjlighet att prova på alla våra produkter.


För dig som är utbildad i acryl- eller glasfibersystem erbjuder vi en individuell kursplan utifrån dina baskunskaper då dessa system skiljer sig markant från gelésystem.


(Alla priser ex moms)


Intresseanmälan 

Här kan du skicka din intresseanmälan till oss. Fyll bara i uppgifterna nedan så hör vi av oss till er.
Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.