Medicinsk Fibromassage

Minskad smärta och mer energi

Massage är en av de viktigaste metoderna för att ge dig med fibromyalgi smärtlindring.

Medicinsk Fibromassage® är en speciellt anpassad, mycket mild, massagemetod som utvecklats under 90-talet för att hjälpa patienter med kronisk smärta. Efter mer än 1.500 behandlingar vet vi att fibromyalgipatienter kan få bättre livskvalitet och mindre smärta. En del har blivit helt smärtfria.

Smärta

- Bara du vet hur det känns

Fibromassagen utförs med lätta strykningar och en del speciella grepp. Målet är att öka blodcirkulationen och ditt välbefinnande. För att förstärka effekten av behandlingen används speciellt utvalda vegetabiliska oljor och geler. Fibromassagen bör också kombineras med en genomgång av kostvanor och näringstillskott.

Medicinsk Fibromassage® bygger på samarbete patient-terapeut. Det är bara du själv som vet vad smärtan innebär. Behandlingen måste därför anpassas efter vad som känns bra för dig.

Helhetssyn

Kost, kropp, egenvård...

Men det räcker inte bara med massage för att nå ett bra resultat. Vi arbetar med en helhetssyn, där massage, kost, träning och avslappning, kroppshållning, mental hälsa m.m. är viktiga inslag.

Medicinsk Fibromassage® ger avslappning och sänker smärtan. Behandlingen syftar också till att ge färre nätter med sömnstörning. Effekten blir mindre stelhet och trötthet.

Beröringskänsligheten kan minskas - massagen ska vara mild

Boka Behandling Direkt